Sauce verte
Sauce verte

Sauce Verte

En virkelig frisk dressing, der især egner sig til fisk. Prøv den også til fjerkræ og som dip til grøntsager.
Samlet tid 5 minutter
Ret Dressing og saucer, Tilbehør
Antal 4 portioner
Kalorier 83 kcal

Ingredienser
  

  • 4 dl Cheasy Fraiche 5%
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk purløg
  • 2 spsk bredbladet persille
  • 2 spsk dild
  • 2 spsk basilikum
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Creme fraichen bliver flydende af at blive blendet, så benyt kun lidt creme fraiche til at blende krydderurterne til en start.
  • Bland resten af creme fraichen i og tilsæt citronsaft, hvidløg, salt og peber. Smag evt. til med lidt sukker eller flydende honning.

Noter

Hvis du gerne vil have den ekstra stærk, kan du smage den til med finthakket grøn chili. Til asiatiske retter kan du skifte basilikum ud med koriander.
Scroll to Top