Salat med makrel, spinat og rødkål

Salat med makrel og spidskål
Salat med makrel og spidskål

Salat med makrel, spinat og rødkål

En farverig og velsmagende frokost-salat, hvor smagen af den fede makrel spiller godt imod de bitre grønsager og de ristede nødder. Og så er den spækfyldt med fibre og sunde fedtsyrer.
Samlet tid 10 minutter
Ret Frokost
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 100 gram fintstrimlet rødkål
  • 60-70 gram røget makrel revet i trevler
  • 1 spsk ristede pinjekerner
  • 1 tsk citronsaft

Sådan gør du
 

  • Rist pinjekernerne på en tør pande. Skyl spinaten og læg den i bunden af en dyb tallerken. Snit rødkålen fint og placér den ovenpå. Riv den røgede makrel i trevler og placér ovenpå salaten og top med dryp af citronolie.
Scroll to Top