Blandet salat

Blandet salat
Blandet salat

Blandet salat

En lækker og smagfuld salat, der har et smukt farvespil!
Samlet tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

Salat

  • Friske spinatblade
  • 2 gulerødder skåret med aspargesskræller
  • 1 peberfrugt i små tern
  • 5 asparges i stykker
  • ½ dl nødder fx mandler el. cashewnødder
  • 75 gram fetaost i tern

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 0,8 spsk sød balsamico fx hasselnødde balsamico glace
  • 1 tsk citron
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Lav dressingen og smag til. Lad den trække lidt.
  • Skyl spinatbladene grundigt og lad vandet løbe fra. Skræl gulerødder og brug skrælleren til at lave lange tynde strimler af gulerødderne. Skær peberfrugterne i små stykker. Bræk asparges-enden af der, hvor den knækker naturligt, og skær asparges i mindre stykker. Rist nødderne på en tør pande, til de er gyldenbrune.
  • Bland salaten, tilsæt feta og hæld dressingen i salaten. Vend salaten og top med ristede nødder

Noter

Tilsæt gerne friske krydderurter, fx citrontimian
Scroll to Top