Avocado, æg og bacon

Avocado, æg og bacon
Avocado, æg og bacon

Avocado, æg og bacon

En lækker og mættende morgenmad med fokus på en sundere fedtsyre-sammensætning. Den er god på en hyggelig søndag!
Samlet tid 10 minutter
Ret Morgenmad
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 1 skive rugbrød ristet
  • ½ avocado moden
  • 1 æg
  • 3 skiver kalkunbacon
  • Grønt fx cherrytomater
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Rist rugbrødet sprødt.
  • Steg baconskiverne på banden og spejl bagefter ægget.
  • Smør kødet fra ½ moden avocado ud på brødet og anret æg og bacon ovenpå.
  • Skær cherrytomaterne over og placér på toppen. Drys med salt og peber

Noter

Pynt gerne med krydderurter på toppen, fx purløg.
Æg kan erstattes af fx rejer i stedet for.
 
 
Scroll to Top