Wrap

En super hurtig frokost eller aftensmad, der kan varieres på et utal af måder!
Samlet tid 20 minutter
Ret Aftensmad, Fjerkræ, Frokost
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 4 fuldkornswraps – eller chiawraps
  • 100 gram fintskåret spidskål
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 stor gulerod revet
  • 400 gram kylling i strimler eller 1 dåse/brik kikærter.
  • 1-2 tsk krydderi efter eget valg all around, karry/paprika, timian/hvidløg
  • 2 tsk rapsolie
  • 1 moden avocado
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2 spsk cheasy fraiche 5%
  • Evt. krydderurter som persille

Sådan gør du
 

  • Hvis retten vælges med kylling: Skær kyllingen i mindre strimler. Varm panden op og tilsæt olie. Steg kyllingestykkerne gyldne med det valgte krydderi.
  • Hvis retten vælges med kikærter: Dræn kikærterne i en si. Varm panden op og tilsæt olie. Steg kikærterne gyldne med det valgte krydderi.
  • Mos avocado med presset hvidløg og rør cheasy fraiche i. Smag til med salt og evt. peber. Kan du godt lide en guacamole med mere bid i, kan du tilsætte mere hvidløg.
  • Snit spidskål og peberfrugt fint og riv guleroden på et rivejern.
  • Varm wraps i ovnen efter anvisning på pakken og anret salat, kylling/kikærter, guacamole og eventuelle krydderurter enten på midten af wrappen og rul den sammen, eller anret fyldet på den øverste halvdel af wrappen i midten, fold bunden over og siderne ind.

Noter

Variér kyllingen med rejer, oksekød, fisk, æg eller ændr blot på de tilsatte krydderier. Grøntsagerne kan ligeledes varieres på et utal af måder – så det er en god ’tøm køleskabet’ ret.
I stedet for guacamole kan fx benyttes pesto eller tapenade
Vær obs på, at en fuldvoksen mand har brug for en større portion end dette.
Billedet er taget af Levi Ventura fra Unsplash
Scroll to Top