Weekend brunch
Brunch anrettet på serveringsbakke
Ønsker du også at gøre lidt ekstra ud af morgenerne i weekenden? Det er bestemt stadig muligt, se bare her!
Ingredienser
- 1 skive rugbrød
- 3 æg
- 1 spsk minimælk
- 8 skiver kalkunbacon 1 pakke, 125g
- 2 spsk ketchup
- 2 dl skyr yoghurt eller anden mager yoghurt
- 3 spsk nøglehulsmærket musli
- 2 tsk akaciehonning
- 20 gram laks
Sådan gør du
- Steg kalkunbacon på en god slip-let pande. Pisk æg sammen med lidt mælk i en skål og steg dem på panden, hvor bacon er stegt.
- Find et flot glas og læg 1 dl yoghurt i hvert glas. Top med 1,5 spsk. musli og 1 tsk akaciehonning.
- Rist rugbrødet og skær det over i to trekanter. Placer en skive foldet laks på hvert rugbrød. Anret gerne med fx purløg på toppen
- Anret en tallerken med yoghurt i midten, rugbrød med laks samt æg og bacon samt en lille skål med ketchup. Velbekomme!
Noter
Du kan erstatte laks med en skiver mager ost (30+). Honning på yoghurten kan udskiftes en frugt, fx bær eller æbler i tern. Du kan også udskifte yoghurt med sunde pandekager eller klatkager (se opskrift).