Spinat pandekager

Spinat pandekager

Lækre grønne og nærende pandekager!
Samlet tid 20 minutter
Ret Aftensmad, Frokost
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 3 håndfulde friske spinatblade
  • 8-10 æggehvider
  • 3 spsk Psyllium loppefrøskaller HUSK/ havregryn
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 2 spsk rapsolie

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser på nær olien i en blender. Blend ved høj hastighed i 20-30 sekunder, til konsistensen er lind.
  • Varm en pande på medium varme og dæk bunden med lidt olie. Kom hele vejen rundt i kanten med olien. Hæld omkring ½ dl af blandingen på panden og drej panden rundt for at sprede dejen ud til den størrelse pandekage, du ønsker. Hvis den bliver for tynd, kan den gå i stykker. Når pandekagen er fast og lys brun, vendes den og steges, til denne side også er lysebrun.
  • Når pandekagen er færdig, lægges den på en tallerken, og der tilføjes lidt olie til panden, inden næste pandekage steges.
  • Server pandekagerne varme med grov salat, fedtfattig dressing og spicy kylling, fisk, okesød, linser eller bønner.

Noter

I stedet for HUSK kan du benytte havregryn og/eller chiafrø
Keyword Plantebaseret
Scroll to Top