Spinat pandekager
Lækre grønne og nærende pandekager!
Ingredienser
- 3 håndfulde friske spinatblade
- 8-10 æggehvider
- 3 spsk Psyllium loppefrøskaller HUSK/ havregryn
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber
- 2 spsk rapsolie
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser på nær olien i en blender. Blend ved høj hastighed i 20-30 sekunder, til konsistensen er lind.
- Varm en pande på medium varme og dæk bunden med lidt olie. Kom hele vejen rundt i kanten med olien. Hæld omkring ½ dl af blandingen på panden og drej panden rundt for at sprede dejen ud til den størrelse pandekage, du ønsker. Hvis den bliver for tynd, kan den gå i stykker. Når pandekagen er fast og lys brun, vendes den og steges, til denne side også er lysebrun.
- Når pandekagen er færdig, lægges den på en tallerken, og der tilføjes lidt olie til panden, inden næste pandekage steges.
- Server pandekagerne varme med grov salat, fedtfattig dressing og spicy kylling, fisk, okesød, linser eller bønner.
Noter
I stedet for HUSK kan du benytte havregryn og/eller chiafrø