Kylling i karry

Kylling i karry
Kylling i karry

Kylling i karry

En børnevenlig ristaffel med masser af grønt!
Samlet tid 45 minutter
Ret Aftensmad, Fjerkræ
Antal 4 portioner
Kalorier 486 kcal

Ingredienser
  

  • 150 gram perlespelt
  • 400 gram kyllingefilet
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk rapsolie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 store gulerødder
  • 2 dl kokosmælk
  • 4 dl hønsebouillon
  • ½ agurk
  • 1 peberfrugt
  • 2 tomater
  • 3 spsk rosiner
  • 3 spsk kokosmel eller kokosflager
  • 100 gram blomkål revet

Sådan gør du
 

  • Kog perlespelt i rigeligt vand og 1 tsk. salt efter anvisningerne på pakken.
  • Hak løg og pres hvidløg, riv 2 gulerødder og skær kyllingen i mindre tern. Opvarm en gryde til middelvarme og brænd karryen af i varm olie, indtil karryen er færdig med at boble. Steg løg og hvidløg gyldne. Tilsæt kyllingeternene samt halvdelen af de revne gulerødder og steg videre i 5-6 minutter, til kyllingen er blevet brun i kanterne. Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon til retten og lad den simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
  • Skær i mellemtiden agurker, peberfrugter, tomater og blomkål i passende størrelser og anret i hver sin skål – anret også den sidste halvdel revet gulerod. Anret desuden rosiner og kokosmel/flager.

Noter

Kokosmælken kan erstattes af ½ liter mager madlavningsfløde/minimælk for en mere kaloriefattig ret.
Scroll to Top