Frisk frugt med et strejf af mynte
En rigtig frisk og velsmagende frugtblanding, der kan spises som den er, fungere som topping på grød eller yoghurt eller serveres som dessert med en yoghurt eller skyr blandet med vanilje.
Ingredienser
- 1 æble
- 1 appelsin
- 10 jordbær
- 2 håndfuld mynte
- 1 tsk sukker
Sådan gør du
- Skær æblet i små tern og kom i en skål. Skær skrællen af appelsinen og skær fileter ud mellem hinderne. Skær appelsin fileterne over en ekstra gang og kom i skålen. Hæld al den overskydende appelsinsaft over i skålen. Hak mynten fint og tilsæt mynte og sukker til skålen.
- Bland alle ingredienserne og lad gerne blandingen stå lidt inden servering.
Noter
Variér meget gerne frugterne med det, du har derhjemme.
Både banan, pærer, melon, granatæblekerner, vindruer og alt muligt andet vil fungere godt.
Mynte giver en særlig frisk smag, der fungerer rigtig godt med det syrlige fra appelsin, lime eller citron.