Cremet pasta med laks

Cremet pasta med laks

En lækker og cremet ret med et flot farvespil. Retten indeholder mange sunde fedtsyrer, mættende proteiner og fibre.
Samlet tid 20 minutter
Ret Aftensmad, Fisk
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 rød peberfrugt stor
  • 300 gram broccoli
  • 250 gram madlavningsfløde Oma 4%
  • 400 gram laks
  • 200 gram spaghetti af sorte bønner
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Hak løg, pres hvidløg, skær peberfrugt i tern og broccoli i mindre buketter. Skær laks i tern på et par cm. Steg løg gyldne i lidt olie og tilsæt de pressede hvidløg. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken – kun al dente, så der stadig er bid i. De skal tilsættes retten efterfølgende og koges færdige deri.
  • Tilsæt broccoli og peberfrugt og steg i yderligere et par minutter. Tilsæt madlavningsfløde og laksestykkerne, og lad retten simre i 5 minutter, eller til laksen har skiftet farve. Tilsæt den kogte spaghetti og smag til med salt og peber.

Noter

Spaghetti/pasta baseret på bælgfrugter (bønnepasta) har et meget højt indhold af både protein og fibre sammenlignet med almindelig pasta. De mætter også rigtig godt.
Retten er meget nem at variere; skift laksen ud med anden form for fisk og brug de grøntsager, der er i køleskabet. Retten fungerer også fint med frosne grøntsager, fx edamame bønner, grønne bønner og ærter.
Tilsæt krydderier efter eget valg.
Scroll to Top