Chiagrøds pandekager
Rester af grød er ALTID en undskyldning for at lave pandekager dagen efter!
Ingredienser
- 500 gram chiagrød
- 2 æg
- 3 spsk havregryn
- 3 spsk kogte quinoa kan udelades
- ½-1 dl havremælk eller minimælk
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vaniliesukker eller kokosolie
- ½ tsk salt
- 2 tsk Naturli smørbar eller kokosolie
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser, undtagen mælk. Tilsæt lidt mælk ad gangen, til dejen har en lind konsistens. Lad dejen sætte sig lidt, da havregryn suger væske. Hvis dejen bliver for fast, tilsættes lidt mere mælk.
- Varm 1 tsk. Naturli’ Smørbar eller kokosolie på panden og brug en spiseske til at forme pandekagerne. Bag dem i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldenbrune.
- Servér gerne med frisk frugt eller marmelade.
Noter
Billedet er taget af Praktik Gupta fra Unsplash
w 610
h 29.703
h 29.703
29.73
610
16