Weekend brunch

Brunch anrettet på serveringsbakke
Brunch anrettet på serveringsbakke

Weekend brunch

Brunch anrettet på serveringsbakke Ønsker du også at gøre lidt ekstra ud af morgenerne i weekenden? Det er bestemt stadig muligt, se bare her!
Samlet tid 20 minutter
Antal 2 portioner
Kalorier 378 kcal

Ingredienser
  

  • 1 skive rugbrød
  • 3 æg
  • 1 spsk minimælk
  • 8 skiver kalkunbacon 1 pakke, 125g
  • 2 spsk ketchup
  • 2 dl skyr yoghurt eller anden mager yoghurt
  • 3 spsk nøglehulsmærket musli
  • 2 tsk akaciehonning
  • 20 gram laks

Sådan gør du
 

  • Steg kalkunbacon på en god slip-let pande. Pisk æg sammen med lidt mælk i en skål og steg dem på panden, hvor bacon er stegt.
  • Find et flot glas og læg 1 dl yoghurt i hvert glas. Top med 1,5 spsk. musli og 1 tsk akaciehonning.
  • Rist rugbrødet og skær det over i to trekanter. Placer en skive foldet laks på hvert rugbrød. Anret gerne med fx purløg på toppen
  • Anret en tallerken med yoghurt i midten, rugbrød med laks samt æg og bacon samt en lille skål med ketchup. Velbekomme!

Noter

Du kan erstatte laks med en skiver mager ost (30+). Honning på yoghurten kan udskiftes en frugt, fx bær eller æbler i tern. Du kan også udskifte yoghurt med sunde pandekager eller klatkager (se opskrift).
Scroll to Top