Vegetarpizza på blomkålsbund

Vegetarpizza på blomkålsbund

En lækker og sprød pizza, der mest af alt består af grøntsager. Du kan variere den på et utal af måder.
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad, Frokost
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 1 lille blomkålshoved 275g
  • 1,5 spsk fiberhusk
  • 3 små æg
  • salt
  • Oregano
  • 2 tomater i skiver
  • 1 lille rødløg i halve skiver
  • 10 oliven
  • 50 gram ananas
  • 3 spsk mozzarella ost

Sådan gør du
 

  • Riv blomkålshovedet groft og bland det med fiberhusk, æg, salt og oregano.
  • Læg blandingen på bagepapir på en bageplade og gør den flad og rundt.
  • Bag pizza bunden i 15 min ved 180 grader, til bunden bliver brun i kanten.
  • Læg grøntsagerne på og top med den revne ost.
  • Bag igen til osten smelter og bliver gylden.

Noter

Du kan variere krydderierne i pizza bunden efter eget valg. Du kan også ændre fyldet på pizzaen – både til andet vegetarisk fyld og til fx kylling stegt i krydderier.
Udviklet i samarbejde med Cathrine Arendahl
 
Keyword Plantebaseret
Scroll to Top