Vegetarpizza på blomkålsbund
En lækker og sprød pizza, der mest af alt består af grøntsager. Du kan variere den på et utal af måder.
Ingredienser
- 1 lille blomkålshoved 275g
- 1,5 spsk fiberhusk
- 3 små æg
- salt
- Oregano
- 2 tomater i skiver
- 1 lille rødløg i halve skiver
- 10 oliven
- 50 gram ananas
- 3 spsk mozzarella ost
Sådan gør du
- Riv blomkålshovedet groft og bland det med fiberhusk, æg, salt og oregano.
- Læg blandingen på bagepapir på en bageplade og gør den flad og rundt.
- Bag pizza bunden i 15 min ved 180 grader, til bunden bliver brun i kanten.
- Læg grøntsagerne på og top med den revne ost.
- Bag igen til osten smelter og bliver gylden.
Noter
Du kan variere krydderierne i pizza bunden efter eget valg. Du kan også ændre fyldet på pizzaen – både til andet vegetarisk fyld og til fx kylling stegt i krydderier.
Udviklet i samarbejde med Cathrine Arendahl