Grove knækbrød

Grove knækbrød

De lækreste grove knækbrød!
Samlet tid 40 minutter
Ret Tilbehør
Antal 40 stk

Ingredienser
  

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3,5 dl hvid hvede
  • 1 tsk bagepulver
  • 2,5 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl rapsolie

Sådan gør du
 

  • Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, hvid hvede, bagepulver og salt sammen i en skål. Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen. Dette giver en klistret masse!
  • Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir. Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
  • Skær dejen ud i firkanter med en pizzaskærer, og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader (forvarmet ovn).

Noter

Hvis du ikke lige har alle de rigtige ingredienser, så bare brug hvad du har. Hvis du investerer i alle kerner og frø, så har du til ret mange omgange. Velbekomme!
Keyword Brød
Scroll to Top